Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident suspect la Chiscani

Ieri, politistii braileni au fost in alerta maxima dupa ce au descoperit la intrarea in localitatea Chiscani un autoturism "BMW" fara placutele de inmatriculare si cu pete de singe in interior. Masina, de culoare neagra, era facuta acordeon in jurul unui stilp de inalta tensiune, fara ca vreun martor sa poata spune ce s-a intimplat. Singurele indicii pe care le aveau politistii se refereau la faptul ca masina s-a infipt in stilp in jurul orei 4, explozia ce a urmat impactului, fiind observata de un alt politist. Dupa doar citeva minute, insa, respectivul politist nu a mai gasit pe nimeni acolo, masina fiind abandonata.
Nu mica le-a fost mirarea oamenilor legii cind, dupa citeva ore bune de la eveniment, proprietarul masinii, Aurelian Gelu Rosianu, s-a prezentat la politie si le-a expus acestora un "film" al evenimentului. Interesant, nici el si nici fratele sau, Gabriel, despre care spunea ca se afla la volanul autoturismului in momentul impactului, nu prezentau nici macar o zgirietura, explicindu-le politistilor ca singele provine de la o hemoragie nazala, declansata atunci cind li s-au deschis air bag-urile in fata. Totusi, politistii au intrat la banuieli si incearca acum sa afle de ce au fugit acestia de la locul evenimentului si mai ales de ce au incercat sa stearga toate indiciile care i-ar fi dus la ei, prin smulgerea numerelor de inmatriculare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii