Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident pe "patinoarul" DN2B

Din cauza drumului acoperit cu polei si a unei depasiri periculoase, un sofer a derapat, in apropiere de Lacu Sarat, si a fost lovit in plin de o masina care circula pe banda opusa, sotia sa fiind grav ranita.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca Gheorghe S., 54 ani, conducea marti seara pe Drumul National 2B "Dacia 1310" nr. BR-96-REX: "In apropiere de Lacu Sarat, conducatorul auto s-a angajat in depasirea unei coloane de masini fara a se asigura. Observind un vehicul care circula pe contrasens, Gheorghe S. a frinat brusc si a scapat autoturismul de sub control, acesta rasucindu-se perpendicular pe axul drumului."
"Dacia" a fost lovita in plin, in partea dreapta, de un autoturism "Ford" inmatriculat in Italia, condus regulamentar de braileanul Paul A., 28 ani. Intrucit nu purtau centurile de siguranta atit soferul imprudent, cit si sotia sa, Maria S., 53 ani, au fost zdruncinati puternic, iar femeia a suferit traumatisme craniene severe si o fractura la piciorul drept, motiv pentru care a fost internata la Spitalul Judetean.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii