Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident in "Intersectia groazei"

Indiferenta autoritatilor care nu au catadicsit sa schimbe indicatoarele din intersectia Sos. Centura cu Sos. Focsani a condus, ieri, la producerea altui accident: un sofer care gonea spre Galati a intrat in plin intr-o Dacie care se indrepta spre intrarea in municipiu.
Autorul accidentului este soferul autoutilitarei nr. B-73346, care in jurul orei 12.00 circula pe drumul european dinspre Sos. Rm. Sarat catre Sos. Baldovinesti. La intersectia cu Sos. Focsani, banuind ca are prioritate cu drumul national, soferul a accelerat si a observat tirziu indicatorul "Cedeaza trecerea", tamponind violent o "Dacia Solenza" ce rula regulamentar. Soferii au fost transportati la spital, pentru ingrijiri medicale si pentru a li se recolta probe de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei, iar politistii au intocmit dosar de cercetare penala.
In ultima perioada, in intersectia respectiva s-au produs numeroase accidente rutiere, insa administratorii drumurilor nu s-au aratat impresionati nici de numarul mare de morti si de raniti, nici de cererile specialistilor de la Politia Rutiera, care au solicitat in repetate rinduri inversarea indicatoarelor, pentru ca soferii de pe drumul european sa aiba prioritate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii