Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident elucidat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Pentru a stabili cu exactitate imprejurarile unui accident produs miercuri seara, politistii de la Circulatie vor apela la inregistrarile video realizate de camerele de supraveghere a traficului, montate pe stilpii din intersectia Bulevardului Dorobantilor cu Str. 1 Decembrie 1918.
"Potrivit primelor cercetari, in jurul orei 20.00, Ion S., 52 ani, conducea microbuzul «Mercedes» nr. BR-96-RAM, cu care efectua transport de persoane în regim maxi-taxi. La intersectia Str. 1 Decembrie 1918 cu Dorobantilor, nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric si s-a tamponat cu autoutilitara «Dacia 1304» nr. B-37-ZFU, sofata de Toni-Marius P., 24 ani, din Bordei Verde, angajat la o societate comerciala din municipiu. Intrucit ambii soferi isi sustin nevinovatia, declarind ca amindoi au patruns in intersectie regulamentar, vom stabili cu exactitate circumstantele accidentului abia dupa ce vom analiza imaginile video surprinse de camerele montate pe stilpii din intersectia amintita", ne-a declarat subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului politiei rutiere.
Impactul violent dintre cele doua vehicule s-a soldat cu ranirea grava a lui Vasile B., 28 ani, aflat linga usa culisanta a microbuzului. Tinarul a fost transportat la spital si a ramas internat, deoarece avea oasele piciorului drept facute arsice. Politistii au intocmit dosar penal si i-au escortat pe soferi la spital, pentru a li se recolta probe de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei. (Narcis VOICA)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii