Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu victime in afara localitatii Scortaru

Ieri, dupa amiaza, doua masini s-au izbit frontal, iar apoi au luat foc, intre localitatile Tudor Vladimirescu si Scortaru. Un autoturism "Dacia Papuc" care transporta mai multi saci de cartofi si alte legume, venea dinspre Comaneasca si se indrepta spre Braila. La volan se afla Ion Ardeleanu, in virsta de 31 de ani, iar alaturi de el era tatal, Nita Ardeleanu, de 55 de ani. Masina doar ce iesise din localitatea Scortaru si deodata a fost izbita frontal de un autoturism "Cielo", cu numar de Braila, la volanul caruia se afla Catalin N., in virsta de 34 de ani. Acesta venea din sens opus si se pare ca, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu "Dacia Papuc". Impactul a fost destul de puternic, iar din cauza instalatiei de gaz din Cielo cele doua masini au luat foc si s-au facut scrum. Din fericire, victimele au reusit sa iasa la timp din cele doua autoturisme. Imediat la fata locului si-au facut aparitia mai multe masini de Politie, doua ambulante, precum si Pompierii care au reusit sa lichideze imediat incendiu. Se pare ca cel mai grav a fost ranit tinarul care conducea "Dacia Papuc", acesta fiind transportat imediat la spital pentru ingrijiri medicale. Tatal tinarului, plin de singe pe fata, a fost urcat in Ambulanta, dar era constient si ne-a putut da mai multe detalii despre ceea ce se intimplase.
"Eram cu fiul meu, el conducea, veneam de la Comaneasca si ne duceam la Braila. Aveam marfa in masina, legume. Doar ce iesisem din localitatea Scortaru, nu aveam viteza si deodata ne-am trezit ca am fost loviti de o alta masina. Nu am apucat sa vad nimic, nu stiu ce s-a intimplat", ne-a spus Nita Ardeleanu.
In schimb, celalalt sofer, Catalin N., se simtea destul bine, lucru dovedit si de faptul ca imediat dupa accident vorbea la telefon in mijlocul cimpului, in timp ce medicii se rugau de el sa urce in Ambulanta pentru a fi dus la spital. De asemenea, se pare ca acesta ar fi refuzat initial sa le dea politistilor datele de identitate.
Pina la urma tinarul a fost urcat in Ambulanta si dus la spital pentru ingrijiri medicale. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest si urma sa li se recolteze probe de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie. Ieri, in jurul orei 18.00, politistii mai efectuau inca masuratori la fata locului urmind sa continue cercetarile pentru a stabili exact in ce circumstante s-a produs accidentul rutier.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii