Mergi la conţinutul principal

Acțiuni pentru menținerea ordinii și siguranței publice

la data de 18 octombrie, polițiștii au desfășurat 12 acțiuni și s-a intervenit la 27 de evenimente, 23 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112 • pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.270 de lei

 

Polițiștii brăileni acționează, permanent, în municipiu și județ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violență, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.

La data de 18 octombrie, polițiștii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acționat în municipiu și pe raza județului pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. “Au fost organizate și desfășurate 12 acțiuni și s-a intervenit la 27 de evenimente, 23 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.270 de lei. Totodată, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 7 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro