Mergi la conţinutul principal

Acțiuni în scopul prevenirii răspândirii Covid-19, de Florii

* polițiștii au continuat controalele pe linie Covid - 19 la sfârșit de săptămână, pentru a-i determina pe cetățeni să respecte prevederile legale * în duminica Floriilor, au fost aplicate 90 de sancțiuni la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi de 37.775 lei

 

Înainte de Paște, polițiștii acționează intens în locurile aglomerate, pentru a-i determina pe oameni să respecte măsurile impuse în scopul prevenirii răspândirii Covid - 19. Numai în duminica Floriilor, polițiștii au dat amenzi totale de aproape 40.000 lei.

Astfel, la data de 25 aprilie, polițiștii brăileni împreună cu jandarmi și lucrători ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Au fost desfășurate 18 acțiuni în marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețe și târguri, dar și în mijloace de transport în comun. Polițiștii au verificat 62 de societăți comerciale și au controlat  98 de vehicule, fiind aplicate 90 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 37.775 de lei. Potrivit polițiștilor, 56 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile privind circulația persoanelor în afara locuinței, valoarea amenzilor fiind de 24.775 lei.

Sâmbătă, 24 aprilie, polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, cu amenzi în valoare de 19.500 lei. Dintre acestea, 18 au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile privind circulația în afara locuinței. Vineri, 23 aprilie, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei.

Aceste activități vor fi desfășurate și în perioada următoare, pe raza întregului județ. În contextul epidemiologic actual, polițiștii recomandă în continuare tuturor cetățenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro