Mergi la conţinutul principal

Acţiuni tip „Blitz” desfăşurate de poliţişti

*  joi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au desfășurat acțiuni tip ”Blitz”, pe mai multe intervale orare scurte, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier * au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor rutiere, în valoare de aproape 24.000 lei

 

 

 

 

Razii în trafic pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila au continuat acțiunile tip ”Blitz” în mediul rural și în mediul urban.

La data de 15 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au desfășurat astfel de acțiuni pe mai multe intervale orare scurte. Până la ora 22:00, polițiștii au acționat punctual pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe categorii de participanți la trafic, precum și a celor care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise la volan. „Pentru neregulile constatate au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, prevăzute de O.U.G. 195/2002, în valoare de 23.910 de lei. Dintre sancțiunile aplicate, 39 au fost pentru neportul centurii de siguranță, 12 au fost aplicate bicicliștilor, 2 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric și 36 pentru alte abateri”, au transmis poliţiştii din cadrul IPJ Brăila.

Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Pentru siguranța dumneavoastră, dar și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și de trafic. De asemenea, polițiștii rutieri vă sfătuiesc să nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro