Mergi la conţinutul principal

Acţiuni pentru prevenirea delincvenței juvenile

* elevii şi personalul didactic din unitățile de învăţământ din zona Ianca şi Însurăţei, a avut întâlniri cu poliţiştii care le-au dat sfaturi pentru prevenirea incidentelor neplăcute

 

 

 

Elevii şi personalul didactic din unitățile de învăţământ din zona Ianca şi Însurăţei au avut întâlniri cu poliţiştii care le-au dat sfaturi pentru prevenirea incidentelor neplăcute.

La data de 16 noiembrie, în intervalul orar 07:30-12:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Tichilești, Poliției Orașului Ianca și Poliției Orașului Însurăței au acționat pentru creșterea siguranței elevilor, a personalului didactic și pentru prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zona adiacentă unităților de învățământ.

Activitățile au urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în incinta unităților școlare, cât și în zona adiacentă acestora,verificarea mijloacelor de transport școlar și prevenirea consumului de substanțe ilicite. „În acest sens, au fost desfășurate activități cu caracter preventiv în 20 de unități școlare, au fost purtate discuții cu 14 dintre factorii de conducere, au fost verificate 10 microbuze școlare, șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și au fost instruiți mai mulți de agenți de securitate cu privire la obligativitatea respectării normelor legale în vigoare. Pentru polițiștii brăileni siguranța elevilor este o prioritate, astfel că aceste activtăți vor continua și în perioada următoare!”, au precizat poliţiştii.

De asemenea, în intervalul orar 22:00-01:00, polițiști din cadrul  Biroului Rutier, Biroului Ordine Publică și Secției 5 Poliție Rurală Viziru au acționat în zona de competență pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Au fost verificate mai multe societăți comerciale, legitimate 58 de persoane, controlate 38 de vehicule, 24 dintre șoferi fiind testați cu aparatul etilotest și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.155 de lei, dintre care 15 conform O.U.G. 195/2002 și 2 conform Legii nr. 61/1991.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro