Acţiunea «Blocada». «Avalanşă» de amenzi | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Acţiunea «Blocada». «Avalanşă» de amenzi

Sute de amenzi au curs în ultima săptămână, în cadrul acţiunii "Blocada", derulate de Poliţia Română. Poliţiştii brăileni au dat peste 300 de sancţiuni, în valoare de aproape 120.000 lei, cele mai multe indivizilor puşi de scandal.
Astfel, în perioada 6-12 august, la acţiunile desfăşurate la nivelul judeţului Brăila au participat 140 de poliţişti de la mai multe structuri. În urma celor 44 de acţiuni punctuale desfăşurate, oamenii legii au constatat 12 infracţiuni, dintre care şase de natură judiciară, două la regimul circulaţiei rutiere, una la regimul armelor şi muniţiilor şi trei au vizat alte genuri de infracţiuni. Dintre infracţiunile descoperite, 11 au fost constatate în flagrant. "Au fost aplicate 305 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 119.539 lei, dintre care 43 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991 a ordinii şi liniştii publice, opt la Legea nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, şi trei la Legea nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite", a precizat ag. şef adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Şoferii aflaţi în trafic au fost şi ei urmăriţi. Poliţiştii au aplicat 251 de sancţiuni prevăzute de OUG nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 123 pentru viteză neregulamentară, două pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea şi una pentru consum de alcool.
Ca măsuri complementare, în cadrul acţiunii, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 4.000 lei şi au reţinut 15 permise de conducere.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro