Mergi la conţinutul principal

Acţiune intensă a poliţiştilor de Ziua Naţională

• ieri, peste 140 de poliţişti şi 62 de autospeciale au fost la datorie, pentru a preveni incidentele neplăcute în cadrul evenimentelor festive organizate  de Ziua Naţională a României • în acest weekend prelungit, echipaje complexe vor sta pe stradă astfel încât hoţii şi indivizii puşi de scandal să fie ţinuţi la distanţă

 

De  Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, brăilenii au putut petrece în linişte, sub protecţia poliţiştilor care nu i-au scăpat din ochi pe hoţi, scandalagii sau şoferi teribilişti. Ieri, la ceasul aniversar al tuturor românilor, în municipiul Brăila au fost programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice. Se preconiza participarea unui public numeros, astfel că nu era exclusă varianta ca din public să facă parte şi persoane certate cu legea.

În acest context, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a acţionat, în medie, cu 145 de poliţişti şi 62 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice. Astfel, din totalul poliţiştilor implicaţi în misiunile desfăşurate de Ziua Naţională, 109 au fost de ordine publică, 21 poliţişti rutieri, iar 15 poliţişti au fost de la alte structuri.

Totodată, 58 patrule de siguranţă publică, dintre care una pedestră şi 57 auto, au acţionat atât în ziua de 1 Decembrie şi continuă să acţioneze şi zilele următoare, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Poliţiştii de la transporturi asigură patrularea pe 15 trenuri de călători şi în 4 staţii şi triaje de cale ferată, precum şi în zona portuară.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu