Mergi la conţinutul principal

Absoluto Brăila a cucerit 26 de medalii la “Cupa Vipguard” la Brazilian Jiu Jitsu

• la etapa a doua din circuitul naţional Belt League de la Tecuci, au participat sportivi din România, Republica Moldova şi Ucraina • clubul brăilean a fost premiat pentru cea mai bună echipă sub 18 ani din concurs

 

La Cupa Vipguard 2018 la Brazilian Jiu Jitsu (BJJ), competiţie contând pentru etapa a doua din circuitul naţional Belt League, care a avut loc la Tecuci, şi la care au participat peste 300 de sportivi din România, Republica Moldova şi Ucraina, clubul brăilean Absoluto a participat cu 26 de sportivi şi a cucerit 26 de medalii, 11 de aur, 10 de argint şi 5 de bronz.

Primul club de BJJ înfiinţat în Brăila a obţinut şi distincţia oferită de organizatori pentru cea mai bună echipă sub 18 ani din concurs.

Sportivii pregătiţi de Nicolae Gârbă au cucerit 11 medalii de aur, acestea fiind adjudecate de Narcisa Bordea, Daria Ioan, Ramona Grosu, Mihaela Pisău, Adrian Asiminei, Iulian Radu, mezinul lotului care are doar 6 ani, Iulian Stan, Alexandru Furfurică, Rareş Gavrilă, Paul Scurtu şi Marius Grădinaru.

Alţi 10sportivi brăileni au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere şi implicit au primit medaliile de argint, Larisa Bordea, Teodor Buescu, Darius Olteanu, David Tender, Cosmin Ştefănucă, Daniel Pisău, Rareş Vasile, Florin Toader, Andrei Bumbaru, Ştefan Turcu, iar cinci şi-au adjudecat bronzul competiţiei şi anume Mihnea Cireaşă, Alexandru T., Cristian Morogan, David Damian, Iulian Radu.

Rezultatele au fost foarte bune şi sunt rezultatul muncii depuse de aceşti copii la antrenamente. În afară de cele 26 de medalii clubul nostru a avut şi cea mai bună echipă sub 18 ani din concurs, un alt rezultat deosebit obţinut într-o companie valoroasă”, ne-a declarat antrenorul Nicolae Gârbă.

Etapa a treia din circuitul Belt League va avea loc la sfârşitul lunii iunie, la Constanţa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro