Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Abordarea LEADER pentru dezvoltarea zonelor rurale

Agentia Pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, in colaborare cu Ministerul Culturii si Agentiile pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest si Sud-Vest Oltenia, organizeaza, in perioada 30-31 ianuarie, seminarul "Abordarea LEADER pentru dezvoltarea zonelor rurale".
Actiunea se va desfasura in Sala Mare a Prefecturii, incepind cu ora 9.30.
Seminarul se adreseaza administratiilor publice locale si organizatiilor implicate in parteneriatele locale in vederea pregatirii si implementarii proiectelor de dezvoltare rurala ce vor fi finantate in cadrul Fondurilor Structurale 2007-2013 si prin abordarea LEADER.
Pe parcursul intilnirii, experti italieni din regiunile Lazio, Vento, Campania si Sicilia vor purta discutii cu omologii lor romani despre pregatirea proiectelor de dezvoltare rurala eligibile in cadrul Fondurilor Structurale si vor impartasi experienta italiana in domeniu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii