Mergi la conţinutul principal

Abonamente gratuite. Pensionarii sunt așteptați la sediul Braicar pentru aplicarea vizei anuale

• pensionarii cu venituri mai mici sau egale cu 2.500 de lei, vor beneficia, în continuare, de abonamente sociale gratuite pe mijloacele de transport ale SC Braicar SA • cei cu pensii mai mari de 2.500 lei beneficiază de abonamente sociale pentru mijloacele de transport în comun cu 50% reducere

 

Compania de transport public de călători a orașului îi așteaptă pe brăilenii de vârsta a III-a, pensionari, beneficiari ai abonamentului social gratuit pe tramvai sau autobuz, respectiv, ai abonamentelor sociale cu 50% reducere, să se prezinte la sediul SC Braicar SA Brăila, de pe Bulevardul Independenței (vis-a-vis de CEC), pentru aplicarea vizei anuale.

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente: cuponul de pensie din luna anterioară (în original), abonamentul social gratuit (respectiv, pe cel cu 50% reducere), precum și actul de identitate. Programul cu beneficiarii abonamentelor sociale gratuite este de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.30.

Reamintim că pensionarii brăileni cu pensii mai mici beneficiază și anul acesta de gratuitate pe mijloacele de transport în comun (autobuz sau tramvai), iar cei cu pensii mai mari de 2.500 lei au dreptul la abonamente sociale cu 50% reducere.

Potrivit companiei publice de transport călători a municipiului, persoanele cu domiciliul în Brăila și care, după indexarea pensiei din luna ianuarie 2024, au venituri din pensii mai mici sau egale cu 2.500 lei pe lună, beneficiază de abonamente sociale gratuite pentru tramvai/autobuz în baza HCLM 223/2010, republicată prin HCLM 275/2012, cu modificările și completările ulterioare. Pensionarii cu venituri mai mari de 2.500 de lei pe lună beneficiază de abonamente sociale cu 50% reducere, de asemenea în baza HCLM 223/2010.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro