Mergi la conţinutul principal
Operațiunea "Semaforul", la final

80 de semafoare au fost montate până la finele lunii octombrie

* corpuri noi de semafor au fost montate în zece locații din Brăila * până pe 26 octombrie, au fost realizate și marcaje tactile de orientare pentru persoanele cu deficiențe de vedere * semafoarele au fost montate de angajații SC "Crismilver" SRL, iar marcajele tactile de orientare de SC "Eurobuilding" SRL Brăila

 

După refacerea marcajelor rutiere, Serviciul de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Municipiului Brăila a finalizat și montarea corpurilor de semafor în mai multe locații de pe arterele principale ale orașului.

Potrivit directorului SUPAGL Brăila, Dumitru Munteanu, în 2021 au fost montate 80 de bucăți corpuri semafor, furnizor fiind SC "Eurosic Systems" SRL București. De montaj s-a ocupat SC "Crismilver" SRL Brăila, care a pus la dispoziție lucrători calificați pentru acestă operațiune.

Cele 80 de corpuri de semafor au fost montate în următoarele locații: Strada Griviței - Strada 1 Decembrie 1918; Strada Griviței - Strada Școlilor; Strada Griviței - Calea Galați; B-dul Dorobanților - Calea Galați; B-dul Alexandru Ioan Cuza - Strada Nicolae Bălcescu; B-dul Independenței - Strada G-ral Eremia Grigorescu; Calea Călărașilor - Strada Griviței - Strada Mihai Bravu; B-dul Alexandru Ioan Cuza - Strada Mihai Eminescu; Strada Mihai Eminescu - B-dul Independenței; Șos. Rm. Sărat (Selgros).

În afară de cele 80 de corpuri de semafor, au mai fost realizate marcaje tactile de orientare pentru persoanele cu deficiențe de vedere, operațiunea fiind finalizată la data de 26 octombrie 2021. Firma care a furnizat cele necesare și care s-a ocupat și de montaj este SC "Eurobuilding" SRL Brăila.

Iată și locațiile unde au fost realizate marcaje tactile de orientare pentru persoanele cu deficiențe de vedere: B-dul Dorobanților - Strada Carpați; Șoseaua Buzăului - Șoseaua Națională Veche (Spitalul Județean de Urgență Brăila); Strada Pietății - Policlinica 2 Hipodrom ^ Spitalul Județean de  Urgență Corp B (fost "Sf. Spiridon"), Calea Călărașilor - Aleea Mecanizatorilor ^ intrare magazin Lidl.

Toate aceste demersuri sunt menite să ducă la creșterea siguranței tuturor celor implicați în circulația pe drumurile publice, fluidizarea traficului și modernizarea instalațiilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro