Mergi la conţinutul principal

66 de concurenți vor urca pe scena Concursului național de muzică ușoară pentru copii „Armoniile Dunării”

• tinerii interpreți provin din Alba-Iulia, Bacău, Bălți (Basarabia), Bârlad, Brăila, Buzău, Călărași, Cernavodă, Cluj-Napoca, Craiova, Focșani, Galați, Moreni, Slobozia, Tecuci, Vaslui • evenimentul va avea loc vineri, 17 martie, la Casa Tineretului • după concurs, va avea loc recitalul de excepție susținut de Alexandra Crăescu, participantă la concursurile „Vocea României” și „X Factor”

 

Zeci de interpreți din mai toate zonele zonele țării, ba chiar și din Moldova de peste Prut, vor urca pe scena celei de-a XIII-a ediții a Concursului național de muzică ușoară pentru copii „Armoniile Dunării”, care se va desfășura weekendul acesta, la Brăila. Intrarea este liberă, iar organizatorul evenimentului este Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu”, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila, Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) și al Primăriei Municipiului Brăila.

„Vă invităm vineri, 17 martie 2023, începând cu ora 10.00, în Sala de spectacole a Casei Tineretului din Brăila, la cea de-a XIII-a ediție a Concursului național de muzică ușoară pentru copii „Armoniile Dunării”. Devenit deja tradiție, concursul este structurat pe patru categorii de vârstă, respectiv 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani”, este invitația lansată de managerul Școlii de Arte „Vespasian Lungu”, Cristian Morozan.
În competiția pentru Marele Premiu și pentru premiile, mențiunile și premiile speciale oferite pentru fiecare categorie de vârstă vor urca pe scenă nu mai puțin de 66 de concurenți, dintr-un total de 125 participanți la preselecția care a avut loc pe 9 martie a. c. Potrivit organizatorilor, tinerii interpreți provin din: Alba-Iulia, Bacău, Bălți (Republica Moldova), Bârlad, Brăila, Buzău, Călărași, Cernavodă, Cluj-Napoca, Craiova, Focșani, Galați, Moreni, Slobozia, Tecuci și Vaslui.
După concurs, începând cu ora 18.00, va avea loc recitalul de excepție susținut de îndrăgita interpretă Alexandra Crăescu, participantă la concursurile „Vocea României” și „X Factor”, membră a Trupei „Americas” și colaboratoare a artiștilor consacrați din România, precum: Ștefan Bănică Jr., Direcția 5, Proconsul, Paula Seling etc. Solistei i se vor alătura, în microrecitaluri, câștigătoarea ediției anterioare a Concursului „Armoniile Dunării”, Andrada Ghiduruș (Slobozia), precum și talentatele absolvente ale Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila: Maya Albu, Maria Giurgiu și Andrada Panțîru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro