Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

50 de zile de ingrijiri medicale de la o lovitura de pumn

Un conflict petrecut asta-toamna, intr-un local din comuna Traian, s-a terminat rau pentru ambii "combatanti". Agresorul are acum dosar penal, fiind trimis in judecata pentru vatamare corporala, in timp ce victima a fost facuta KO, fiindu-i necesare 50 de zile de ingrijiri medicale.
Initial, Dumitru M. si consateanul sau Eugeniu O. au baut cot la cot la cafe-barul apartinind SC "Bocres" SRL, din comuna Traian. Potrivit procurorului Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, in seara zilei de 10 septembrie 2005, in jurul orei 18.30, cei doi tarani s-au intilnit la cafe-bar, impreuna cu alti impatimiti ai alcoolului. Dupa un timp, ei au iesit afara. Din te miri ce, intre Dumitru C. si Eugeniu O. s-a iscat o discutie contradictorie, pe fondul consumului de alcool. Mai violent, Dumitru i-a aplicat consateanului un pumn in figura, facindu-l una cu pamintul.
La inceputul lunii octombrie, Eugeniu O. a depus plingere la Postul de Politie Traian, solicitind tragerea la raspundere a agresorului, pentru vatamare corporala. Partea vatamata a prezentat anchetatorilor un certificat medico-legal ce atesta ca i-au fost necesare pentru vindecare 45 - 50 de zile de ingrijiri medicale. Totodata, Eugeniu O. a declarat ca se constituie parte civila cu suma de 3.000 lei RON. Cazul a ajuns in atentia instantei de fond a Judecatoriei Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii