Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In 50 de scoli brailene se sarbatoreste "Spring Day"

Elevii europeni sarbatoresc astazi "Spring Day", actiune in care s-au implicat 50 de scoli din Braila, alaturi de alte 2.500 din Romania. Proiectul a fost initiat la nivel european si recomandat tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, precum si celor in curs de aderare, de a dezvolta activitati specifice de informare a elevilor asupra viitorului Uniunii Europene.
Cu aceasta ocazie, la Palatul Copiilor se deruleaza mai multe activitati dedicate "Spring Day in Europe 2006". Palatul Copiilor este la a treia participare, iar activitatile sint realizate sub genericul "Sa dezbatem viitorul nostru in Uniunea Europeana!". La dezbateri vor participa invitati din partea Consiliului Judetean, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est si ai Inspectoratului Scolar. Vor participa elevii inscrisi la cercurile de: ziaristica, cultura si civilizatie, franceza, pictura, fizica aplicata, educatie civica, insa alaturi de ei vor participa elevi de la toate cercurile.
Evenimentul european "Spring Day 2006" va fi sarbatorit si la Colegiul Economic "Ion Ghica" prin mai multe actiuni: realizarea In scoala a unui panou permanent cu titlul "Spring Day 2006", inscrierea pe site-ul scolii a programului de activitati "Spring Day 2006", realizarea de afise si pliante cu rol informativ despre proiectul "Spring Day 2006" cu programul de desfasurare a activitatilor.
Astazi, la ora 10.00, se verniseaza expozitia de fotografii "Braila de ieri si de azi", la ora 14.30 se va discuta pe chat despre regiunile Europei si viitorul lor in Uniunea Europeana cu Danuta Hubner, membru in Comisia Europeana, responsabil cu politica regionala, iar de la ora 11.00, pe site-ul "www.descoperaeuropa.ro", se va desfasura un concurs despre Europa si viitorul ei.
Activitatile incepute astazi la Colegiul Economic vor continua pina pe 9 mai, cind se va finaliza concursul de referate "Propunerea mea pentru Europa", se va juca piesa de teatru "Vreau sa fiu o stea - o stea pentru Europa", iar elevii institutiei vor discuta cu invitatii pe tema integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Sirul de actiuni se va incheia cu un recital de poezie, "Poemul pacii".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii