Mergi la conţinutul principal

29 iunie – Ziua lucrătorului din sistemul penitenciar. Penitenciarul Brăila prezintă mijloacele tehnice specifice pe platoul Primăriei Brăila

* miercuri, brăilenii sunt aşteptaţi pe paltoul Primăriei Brăila, în interval orar 09:00 – 11:00, unde lucrători ai Penitenciarului Brăila vor prezenta mijloacele tehnice specifice sistemului penitenciar * se va face şi o prezentare a activităţilor derulate zilnic de către personalul instituţiei, activităţi şi programe în care sunt implicate persoanele private de libertate în vederea pregătirii pentru reintegrarea în societate

 

 

 

Activităţi ale lucrătorilor din Penitenciarul Brăila, în faţa Primăriei Brăila, la ceas aniversar. În fiecare an, la data de 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte - Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

Cu acest prilej, Penitenciarul Brăila, invită miercuri, 29 iunie, interval orar 09:00 – 11:00, cetăţenii societăţii civile, reprezentanţii instituţiilor publice şi mass-media locală, la activitatea organizată pe platoul Primăriei Brăila.

Potrivit datelor transmise de la penitenciar, activitatea organizată va consta atât în prezentarea mijloacelor tehnice specifice sistemului penitenciar, cât şi promovarea activităţilor derulate zilnic de către personalul instituţiei, activităţi şi programe în care sunt implicate persoanele private de libertate în vederea pregătirii pentru reintegrarea în societate, precum şi rolul pe care îl are instituţia pe plan social.

Astfel de momente conferă prilejul de a îmbunătăţi percepţia opiniei publice cu privire la rolul lucrătorilor de penitenciare în societate. „Administraţia Naţională a Penitenciarelor este serviciul public responsabil cu aplicarea regimului de detenţie şi cu asigurarea intervenţiei recuperative, în condiţii care garantează respectarea demnităţii umane, facilitând responsabilizarea şi reintegrarea în societate a persoanelor private de libertate şi contribuind la creşterea gradului de siguranţă a comunităţii, la menţinerea ordinii publice şi a securităţii naţionale. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi!”, se arată în comunicatul transmis de la penitenciar şi semnat de comisar şef de poliţie penitenciară, Horia Dan Virgil Huluba, director al Penitenciarul Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro