Mergi la conţinutul principal

27 de detinuti voteaza in Penitenciar

Numai 27 de detinuti, dintre cei 88 cu drept de vot, si-au exprimat dorinta de a-si exercita acest drept la alegerile de duminica, ne-a informat purtatorul de cuvint al Penitenciarului Braila, subcomisar Simona Cioara. Dintre acestia, 21 sint arestati preventiv, unul are condamnare in prima instanta, iar 5 persoane private de libertate sint condamnate definitiv.
"Au fost realizate demersurile specifice in vederea bunului mers al activitatii astfel: a fost contactat biroul electoral de circumscriptie in vederea stabilirii masurilor necesare cu privire la deplasarea in locul de detinere al unor urne speciale, cit si a materialului necesar votarii, s-au asigurat conditiile necesare pentru instiintarea apartinatorului persoanelor private de libertate cu drept de vot, s-a asigurat spatiul corespunzator desfasurarii activitatii, asigurarea personalului in vederea bunului mers al activitatii", a precizat subcomisar Simona Cioara, purtatorul de cuvint al Penitenciarului Braila. (Rodica PERIANU)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB