Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

215 apeluri la Salvare in prima zi din an

La cumpana dintre ani, dispeceratul Serviciului de Ambulanta a fost luat cu asalt de brailenii care au solicitat primul ajutor medical. Daca pe 31 decembrie s-au inregistrat 190 de apeluri in 24 ore la Salvare, pe 1 ianuarie 2008 au fost 215 chemari. Dupa cum am aflat, ieri, de la dr. Viorica Uscatu, purtator de cuvint SAJ, desi s-a inregistrat un numar mare de solicitari, nu au fost probleme grave; au fost multe traumatisme, dar cu leziuni mici, cardiaci, bolnavi cu edeme pulmonare, sau agravari ale problemelor cronice. Despre evenimentele cu care s-au confruntat lucratorii SAJ la sfirsitul anului trecut si inceputul lui 2008, dr. Viorica Uscatu ne-a informat ca in aceasta perioada s-au mai inregistrat si 4 accidente rutiere, cu leziuni usoare, solicitari pentru colici biliare si cite 4 decese pe zi, persoane gasite moarte la domiciliu.
La data de 28 decembrie, Gheorghe T., 59 ani, din satul Coltea, comuna Rosiori a decedat in timp ce se afla la domiciliul mamei sale. In aceeasi zi, Gheorghita R., de 68 ani, din Braila a murit in locuinta lui si, ca si in cazul precedent, Politia a intocmit dosar penal, iar cadavrul a fost transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei, pe trupurile celor doi nefiind gasite urme de violenta.
In dimineata zilei de 30 decembrie, Gheorghe S., 52 ani, din municipiul Braila a fost descoperit mort in locuinta proprie. La fata locului, echipa operativa a gasit victima spanzurata cu franghia de o grinda dintr-o camera a imobilului si, in apropiere, un bilet in care si-a justificat gestul.
Cadavrul a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei, iar pe corpul barbatului nu au fost observate semne de violenta.

I s-a facut rau si a murit

In ziua de 1 ianuarie a.c., agentii de la Postul de Politie Jirlau au fost sesizati ca in apropierea cafe-barului din comuna o persoana de sex barbatesc a decedat.
La fata locului, politistii au identificat victima in persoana lui Octavian C. 52 de ani, localnic, si au stabilit ca acesteia i s-a facut rau si a murit dupa ce a consumat o cantitate mica de bauturi alcoolice. "Cel in cauza se afla in evidentele medicale cu afectiuni la nivelul plamanilor, pentru care urma tratament corespunzator. Pe corpul victimei nu au fost observate semne vizibile de violenta, motiv pentru care a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si s-a intocmit dosar penal", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Politiei.
In aceeasi zi, Tudorel N. , 28 ani din comuna Mircea Voda a fost gasit decedat in locuinta proprie. In urma verificarilor a reiesit ca victima se afla in evidentele medicului de familie cu probleme de sanatate. Corpul celui decedat a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii, iar in cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii