Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

20 de masini de cusut furate de pe strada Vadul Schelei

Arestat preventiv pe data de 2 martie 2007, Ionut Auras Saim, 20 de ani, individ cu mai multe condamnari la activ, a fost trimis, din nou, in judecata, pentru furt calificat in paguba unei firme din municipiul Tulcea. Societatea prejudiciata s-a constituit parte civila cu suma de 10.000 de lei, insa anchetatorii precizeaza ca valoarea reala a bunurilor sustrase de Saim este de 32.931 de lei.
Inculpatul este in prezent judecat in sase cauze penale aflate pe rolul Judecatoriei Braila, pentru furt calificat, iar pe timpul minoratului a fost condamnat de trei ori, pentru acelasi gen de infractiuni. Potrivit Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, in ziua de 8 februarie 2007, Saim - care locuieste pe strada Militara - a plecat sa caute fier vechi pe strada Vadul Schelei. Ajuns in dreptul unei magazii ce apartine SC "Modalux" SRL Tulcea, hotul a observat ca in interior se afla mai multe masini de cusut si s-a hotarit sa le fure. Usile metalice ale magaziei erau de neclintit, astfel ca, folosind forta bratelor, infractorul a dislocat mai multe caramizi din peretele nordic al cladirii, reusind sa patrunda in incinta.
Mai departe, folosind un carucior metalic, Saim a transportat masinile de cusut la locuinta sa si, in cursul aceleiasi zile, ajutat de fratele sau, Cezar, le-a predat la un centru de achizitii de pe strada Cazarmii, primind in schimb modica suma de 90 de lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii