Mergi la conţinutul principal

17 călători din autobuze, amendaţi pentru purtarea necorespunzătoare a măştii de protecţie

la data de 1 septembrie, poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali au acţionat în mijloacele de transport public de persoane • au fost depistate 17 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie, fiind sancţionaţi cu amendă totală de 8.500 lei

 

Brăilenii care se urcă în autobuze ignoră măsurile de protecţie privind purtarea măştii de protecţie. Numai că poliţiştii îi verifică permanent, zilnic fiind depistate persoane certate cu legea şi care nu se gândesc la propria sănătate.

La data de 1 septembrie, poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali au acţionat în mijloacele de transport public de persoane de pe raza municipiului, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19. Cu această ocazie, au fost depistate 17 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare totală de 8.500 lei.

Poliţiştii au desfăşurat acţiuni de verificare în locurile aglomerate, cum ar fi magazine, supermarketuri, pieţe, dar şi în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar şi în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaţilor la locul de muncă. Au fost legitimate 85 de persoane şi controlate 82 de vehicule, 52 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, mijloace ce asigură transportul angajaţilor şi taxiuri. Amenzile totale aplicate au depăşit 15.000 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro