1.624 de lei a costat rezerva VIP a senatorului Voicu | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

1.624 de lei a costat rezerva VIP a senatorului Voicu

"Sunt nişte teste specifice, se cheamă test de efort, în care urmăreşti parametrii cardio-vasculari şi vezi dacă se întâmplă ceva deosebit. Este un test ca să vezi dacă omul, în condiţii de efort, face ischemie cardiacă sau alte lucruri", a declarat Popescu. Acesta a precizat că Voicu a achitat spitalizarea pentru rezerva VIP pe care a ocupat-o. „A plătit spitalizarea numai pentru faptul că a beneficiat de nişte condiţii de cazare deosebite. Deci nu se plăteşte actul medical şi nu se plătesc medicamentele, însă a beneficiat de o rezervă VIP şi a achitat factura către spital, 1.624 de lei", a explicat medicul. Bogdan Popescu a mai precizat că lui Voicu i s-au făcut recomandări ca oricărui pacient cu boală cardio-vasculară. "Sigur, un efort fizic exagerat nu e bun, stresul exagerat nu e bun. Asta e pentru orice bolnav cu boală cardio-vasculară. Are o boală cronică, aşa cum au foarte mulţi oameni în ţara asta. Orice bolnav cu o boală cardio-vasculară cronică are, sigur, riscul să facă la un moment dat un nou episod de exacerbare. Dar n-am cum să prevăd eu sau colegii mei", a arătat purtătorul de cuvânt al spitalului, adăugând că, la fel ca orice pacient, senatorul va trebui să mai facă din timp în timp analize şi să treacă pe la medic.

Bogdan Popescu nu a cedat insistenţelor jurnaliştilor care îl întrebau de starea de spirit a pacientului, evitând orice comentariu asupra tonusului pe care îl are Cătălin Voicu. "Relaţia dintre medic şi pacient nu se bazează pe tonus. Deci i s-au comunicat toate lucrurile privitoare la starea dumnealui de sănătate, ce are de făcut, ce trebuie să facă. Nu pot să comentez tonusul", a declarat purtătorul de cuvânt.
Parlamentarul era internat la Spitalul Universitar de miercuri după-amiază, după ce marţi noaptea a petrecut câteva ore la spital, acuzând afecţiuni cardiace. Cătălin Voicu a fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, tahicardie şi anxietate depresivă.
Direcţia Naţională Anticorupţie a trimis, ieri, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cererea de arestare preventivă a senatorului Cătălin Voicu, cercetat pentru fapte de corupţie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro