Mergi la conţinutul principal

1.500 cadouri de Crăciun vor fi împărțite familiilor vulnerabile din municipiul Brăila

* acțiunea face parte dintr-o campanie inițiată de Direcția de Asistență Socială Brăila, în parteneriat cu Romero Amanet

 

Decembrie e perioada în care magia sărbătorilor de iarnă trebuie să fie simțită și de copiii care aparțin familiilor vulnerabile. Anul acesta, Direcția de Asistență Socială (DAS)  Brăila, în parteneriat cu Romero Amanet, schimb valutar și transfer de bani, vor fi „spiridușii" sărbătorilor de iarnă și vor împărți 1.500 de pachete unor familii vulnerabile din municipiul Brăila, aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Brăila. Cadourile au fost deja pregătite și încărcate în sania Moșului, urmând să fie distribuite până pe 10 decembrie.

“După cum știm, fiecare cadou oferit de Moș Crăciun copiilor vine în schimb cu multe zâmbete și bucurie din partea lor. Doar împreună punem lucrurile în mișcare. Doar împreună îl aducem pe Moș Crăciun la toți copiii. Scopul acestei campanii este acela de a aduce lumină și zâmbete pe fețele a 1500 de copii, acelor oameni mici care încă copilăresc, nebăgând de seamă că sărăcia nu este un dat, ci doar un moment din viața lor”, transmite DAS Brăila printr-un comunicat de presă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro