Mergi la conţinutul principal

143.000 euro pentru "Tancrad"

Compania gălăţeană "Tancrad" a câştigat un contract de 143.000 euro plus TVA prin selecţie de oferte de la Primăria Mircea Vodă, pentru lucrări de întreţinere a unui drum local pe raza administrativ teritorială a comunei rspective. Mai precis, societatea se va ocupa de întreţinerea îmbrăcăminţii asfaltice prin plombări ale covorului bituminos pe strada Mircea cel Bătrân din comuna Mircea Vodă. Primăria, condusă de un liberal, a organizat o selecţie de oferte pentru atribuirea acestui contract cu o valoare estimată de 622.560 lei (fără TVA), din care suma alocată pentru acest an este de 290.000 lei inclusiv TVA, la care doar "Tancrad" a depus ofertă. În final, contractul de lucrări a fost atribuit companiei contra sumei de 615.080 lei, adică echivalentul a circa 143.000 euro, cu o economie de 1.700 euro. De precizat că societatea din Galaţi are în derulare o serie întreagă de contracte pe bani publici pe raza municipiului şi judeţului nostru, aşa cum este proiectul de reabilitare şi modernizare reţele de apă-canal, întreţinerea mai multor sectoare de drumuri judeţene, inclusiv deszăpezirea lor, execuţia lucrărilor la platoul din faţa Palatului Administrativ, precum şi la zona cu fântâni arteziene din lateralul aceleiaşi clădiri. De asemenea, este vorba şi despre modernizarea/reabilitarea unui tronson din Calea Călăraşilor. În plus, are loc de cinste şi în asocierea care reabilitează Bulevardul Dorobanţilor. Cele mai recente reuşite sunt câştigarea contractului în valoare de 358 milioane lei, aferent lucrărilor de reabilitare de drumuri judeţene şi comunale, la pachet în judeţele Brăila şi Galaţi, plus alte 62 milioane lei din întreţinerea străzilor din municipiul Brăila.
Proprietara afacerii "Tancrad", familia Stăncic, apare ca "new entry" în ediţia din acest an a "TOP 300 cei mai bogaţi români" cu o avere de 19 - 20 milioane euro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro