Mergi la conţinutul principal

14 judecatori s-au alăturat colectivelor de la Judecătoria Brăila şi Judecătoria Făurei

•  din această lună, 12 judecători definitivi şi doi judecători stagiari își desfășoară activitatea la cele două instanțe brăilene

 

Mai mulți judecători la instanțele din Brăila! Luna aprilie reprezintă un nou început în cariera a 12 judecători definitivi şi 2 judecători stagiari care s-au alăturat colectivelor de la Judecătoria Brăila şi Judecătoria Făurei. Informația a fost transmisă de reprezentanții Tribunalului Brăila care le spun bun venit noilor colegi și le doresc succes în activitate. Lista celor 14 judecători intrați în sistem: Drăghici Mihaela, Folescu Adina-Georgiana, Gingăraşu Ruxandra-Adina, Ionaşcu Angelica, Şelaru Ileana Denisa, Stoian Liliana Steluta, Piciu Georgeta Roxana, Popescu Cristina Violeta, Truşcă Mădălina Ramona, Ciolan-Stieger Denisa, Dumitrescu-Călin-Ferentz Simona de la Judecătoria Brăila şi Apostol Cornelia-Giorgiana, Rarinca Carmen-Gabriela respectiv Muşat Marius Florinel de la Judecătoria Făurei! ”Ne bucurăm să îi avem alături în eforturile de a asigura justiţia şi echitatea în comunităţile noastre, le urăm succes şi să aibă parte de reuşite remarcabile în această nouă etapă a carierei!”, este mesajul transmis de la Tribunalul Brăila.

Dintre cei 14 judecători, doar o doamnă este din Brăila -  Popescu Cristina Violeta, celelalte persoane fiind din alte județe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro