Mergi la conţinutul principal

115 ani de la înființarea Corpului Maiștrilor Militari de Marină

• la festivitatea organizată de Forțele Navale Române și Liga Maiștrilor Militari de Marină au fost recompensați maistrul militar clasa a II-a Cătălin Bunea, din Comandamentul Flotilei Fluviale, maistrul militar principal Cătălin Marinescu, din cadrul Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie „Comandor Virgil Alexandru Dragalina” și maistrul militar principal Tudorel Manolescu, de la Divizionul 88 Vedete Fluviale „Amiral Gheorghe Sandu”

 

Forțele Navale Române și Liga Maiștrilor Militari de Marină au organizat vineri, 17 mai, festivitatea prilejuită de împlinirea a 115 ani de la înființarea Corpului Maiștrilor Militari de Marină. Evenimentul a avut loc la Centrul de Conferințe al Forțelor Navale, din cadrul Bazei Logistice Navale „Pontica”.

Potrivit unor surse din cadrul Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila, la festivitate au fost prezenți șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, reprezentanți ai Statului Major al Apărării, comandanți de mari unități și unități din Forțele Navale, reprezentanți ai autorităților publice locale, elevi militari de la Școala Militară de Maiștri a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, precum și maiștri militari în activitate, în rezervă și în retragere.

Cu acest prilej, șeful Statului Major al Forțelor Navale Române și-a exprimat aprecierea față de maiștrii militari care servesc sau au servit în slujba Marinei Militare Române și a acordat distincții militare cadrelor militare care s-au remarcat prin conduită exemplară, devotament și rezultate foarte bune de-a lungul carierei militare.

Din cadrul Flotilei Fluviale au fost recompensați maistrul militar clasa a II-a Cătălin Bunea, din Comandamentul Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, maistrul militar principal Cătălin Marinescu, din cadrul Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie „Comandor Virgil Alexandru Dragalina” și maistrul militar principal Tudorel Manolescu, de la Divizionul 88 Vedete Fluviale „Amiral Gheorghe Sandu”. De asemenea, președintele Ligii Maiștrilor Militari de Marină i-a acordat comandantului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila, contraamiral de flotilă Nicu Chirea, o plachetă de onoare în semn de recunoștință pentru sprijinul acordat în proiectele asociației, a mai precizat sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro