Mergi la conţinutul principal

1.000 de euro - Marele Premiu al Salonului Internațional de Caricatură de la Brăila

• înscrierile se fac până pe data de 10 iulie, iar jurizarea în perioada 15 - 31 iulie • tema ediției a XIX-a, 2024, a Salonului: „EURO 2024 ÎN OFSAID” • Vernisajul Salonului Internațional de Caricatură de la Brăila şi decernarea premiilor vor avea loc în data de 20 septembrie a.c.

 

Pregătiri pentru cea de-a XIX-a ediție a Salonului Internaţional de Caricatură de la Brăila, a cărui temă este „EURO 2024 ÎN OFSAID”.

Organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila, în colaborare cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila, Salonul Internațional de Caricatură 2024 le oferă câștigătorilor următoarele premii: Marele Premiu - 1.000 de euro, Premiul I - 700 de euro, Premiul II - 500 de euro, Premiul III - 400 de euro, precum și trei premii speciale a câte 200 de euro.

Concurenții pot trimite maximum trei lucrări în format electronic (jpg) până la data de 10 iulie a.c. însoțite de o scurtă biografie, fotografie, adresă și număr de telefon, pe adresa de e-mail: cartooncontestbraila@gmail.com. Jurizarea lucrărilor de caricatură trimise de participanți va avea loc în perioada 15 - 31 iulie.

„Pentru a putea să-şi primească premiile, câștigătorii trebuie să expedieze lucrarea premiată în original (cu semnătura autorului pe spatele lucrării) în termen de maxim 45 zile de la anunțarea câștigătorilor (pe pagina de facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila, odată cu vernisajul). Lucrările câștigătoare vor fi însoţite de o declaraţie referitoare la cedarea drepturilor de autor, în vederea expunerii pe termen nelimitat, precum şi de datele contului bancar personal”, precizează organizatorii evenimentului.

Vernisajul Salonului Internațional de Caricatură - ediția XIX şi decernarea premiilor vor avea loc pe 20 septembrie 2024. Totodată, catalogul Salonului Internaţional de Caricatură, în format pdf, va putea fi descărcat de pe site-ul instituţiei: http://centruldecreatiebraila.ro/ după ce va avea loc vernisajul. Mai multe informații se pot obține de la organizator: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, Piața Traian nr. 2, 810153, Brăila, România; Telefon şi fax: +40.239.614.710.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro