Mergi la conţinutul principal
Sâmbătă, la Muzeul Brăilei "Carol I"

100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I, ultimul suveran al României

* participă cu lucrări elevii Centrului de Excelență Brăila * coordonatori ai activității: dr. Ștefan Aftodor, directorul Centrului de Excelență, prof. Silvia Manea și prof. Geanina Băjenică

 

Activitate didactică pe teme de istorie (concurs) dedicată împlinirii unui secol de la nașterea ultimului suveran al României, Mihai I de Hohenzollern, găzduită de Muzeul Brăilei "Carol I".

Astfel, potrivit comunicatului trimis de instituția de cultură brăileană, Secția Istorie a Muzeului Brăilei "Carol I" și Centrul Județean de Excelență Brăila organizează sâmbătă, 18 decembrie 2021, ora 10.00, în Sala "Regele Ferdinand I și Regina Maria" de la sediul Muzeului Brăilei (Piața Traian nr. 3) o interesantă activitate dedicată împlinirii a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I. În cadrul evenimentului, elevii Centrului de Excelență Brăila vor prezenta, în PowerPoint, mai multe lucrări pe tema dată.

Coordonatori: dr. Ștefan Aftodor, profesor, director al Centrului Județean de Excelență Brăila, Silvia Manea, profesor, și Geanina Băjenică, profesor. Moderator al activității este Viorica Preda, muzeograf la Secția Istorie a Muzeului Brăilei "Carol I".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro