Mergi la conţinutul principal

„Târgul de toamnă” – eveniment organizat de Grădinița cu program normal Ianca

Grădinița cu program normal Ianca, structură a Liceului Teoretic „Constantin Angelescu”, grupa mijlocie și grupa mare, coordonate de către doamnele prof. înv. preșcolar Codreanu Andreea Mădălina și Meiroșu Ionela, a desfășurat în data de 25.11.2022, în centrul orașului Ianca, prima ediție a ”Târgului  de toamnă”.

Activitatea realizată în spiritul educației antreprenoriale a avut ca obiective sensibilizarea participanților de a prețui valorile morale precum și relația copil – educatoare - părinte, la nivel preșcolar.

La standuri, printre produsele prezente, s-au putut regăsi produse tradiționale, datorită implicării copiilor și părinților, precum și ornamente realizate cu multă dăruire de către copiii preșcolari din grădiniță.

Toți cei care au participat la această activitate s-au declarat încântați, însă cei mai mulțumiți au fost copiii pentru că au așteptat cu nerăbdare   ca să fie apreciată și valorificată munca lor.

Prima ediție a târgului  organizat în acest an s-a desfășurat în colaborare  cu părintele paroh Mihalache Alexandru Adrian, în baza parteneriatului încheiat între Grădinița cu program normal Ianca și parohia Ianca II, biserica „Adormirea Maicii Domnului”.

În concluzie, putem spune că activitatea  a fost un real succes, deoarece copiii, părinții, educatoarele, prin efortul lor comun, au reușit să încălzească  atmosfera unei zile reci  de toamnă târzie cu bucuria, buna dispoziție  și mulțumirea sufletească ce au manifestat-o cu toții.

Prof. înv. preșcolar  Meiroșu Ionela

Prof. înv. preșcolar   Codreanu Andreea Mădălina

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro