Mergi la conţinutul principal
De Ziua Culturii Naționale

„Poezie la vârsta a III-a” la Centrul de Creație

• evenimentul va avea loc duminică, 15 ianuarie, la Galeria Violon d’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila • el va fi transmis live, pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Braila, de la ora 10.00

 

Eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului național Mihai Eminescu.

Astfel, Consiliul Județean Brăila, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) și Primăria Municipiului Brăila va găzdui duminică, 15 ianuarie 2023, începând cu ora 10.00, activitatea culturală  Poezie la vârsta a III-a”, desfășurată sub egida „La o cafea despre Brăila”, dedicată Zilei Culturii Naționale.

„La aceasta manifestare vor participa seniori, membri ai Uniunii Județene „Solidaritatea Pensionarilor” din Brăila, coordonați de Viorica Novac și Tinca Rusu Preda, care vor aduce un omagiu literaturii în general și poetului național al românilor, Mihai Eminescu, în special, prin momentele artistice prezentate cu o deosebită încărcare emoțională, precizează surse din cadrul Centrului de Creație Brăila.

Evenimentul „Poezie la vârsta a III-a” este unul de tradiție în comunitatea brăileană, reunind, lună de lună, persoanele de vârsta a III-a iubitoare de cultură într-un cadru artistic (Galeria Violon d’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila). Evenimentul facilitează și încurajează, totodată, legăturile interumane și schimbul de idei prin acest tip de activități cultural-artistice ce permit și stimulează participarea la viaţa socială a persoanelor de vârsta a treia „oameni minunați, adunați în locul și momentul în care poezia și dialogul se vor contopi într-o lume a frumosului și a inspirației”.

„Poezie la vârsta a III-a”, din ziua de 15 ianuarie 2023, va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila, începând cu ora 10.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro