Mergi la conţinutul principal

„Podul și Dunărea la Brăila” - tema Simpozionului de Artă Plastică (Tabăra de pictură) 2024

• pot participa elevi din clasele I-XII din toată țara • evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila

 

S-a dat startul înscrierilor pentru Tabăra de Pictură - ediția 2024.

Astfel, potrivit unui comunicat trimis de organizatori, Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila organizează, în intervalul februarie-iulie 2024, Simpozionul de Artă Plastică (Tabăra de pictură).

„Podul și Dunărea la Brăila” este tema Simpozionului de Artă Plastică (Tabăra de pictură) de anul acesta, la care pot participa elevi din clasele I-XII din toată țara. Un concurent are dreptul să se înscrie la o singură secţiune, la alegere (Pictură sau Desen).

„Înscrierile la Simpozionul de Artă Plastică (Tabăra de pictură) au loc până la data de 10 iunie 2024, iar participanţii vor trimite lucrarea aferentă secțiunii alese, conform regulamentului, la adresa de e-mail simpozion.pictura@gmail.com, cu respectarea specificațiilor din Regulamentul de desfășurare al evenimentului”, precizează organizatorii Taberei de Pictură 2024. 

Jurizarea va avea loc în perioada 12 - 15 iunie 2024. Premiile aferente fiecărei secțiuni în parte sunt: Premiul l - 400 lei, Premiul II - 300 lei, Premiul III - 200 lei, Menţiunea I - 100 lei, Menţiunea II - 100 lei, Menţiunea III - 100 lei. Pentru consultarea regulamentului și pentru alte informaţii suplimentare, participanții pot accesa site-ul Centrului de Creație Brăila (centruldecreatiebraila.ro) sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro