Mergi la conţinutul principal

„Mens sana in corpore sano”, Atelier la Centrul de Creație Brăila

Atelierul „Mens sana in corpore sanoeste un proiect ce se adresează persoanelor care își doresc să participe la diferite acțiuni culturale, cu referire la arta dansului și nu numai

 

Un nou atelier prinde contur la Centrul de Creație Brăila, iar sesiunile sale se vor desfășura gratuit, pentru toți brăilenii, indiferent de vârstă.  

Astfel, zilele acestea, Consiliul Județean Brăila, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT), și Primăria Municipiului Brăila au dat startul înscrierii la Atelierul „Mens sana in corpore sano”, ce urmează să se desfășoare pe tot parcursul anului 2024.

„Atelierul „Mens sana in corpore sanoeste un proiect ce se adresează persoanelor care își doresc să participe la diferite acțiuni culturale, cu referire la arta dansului, în special dansul de linie și sănătate (în special ateliere de nutriție și frumusețe), desfășurate sub deviza „Minte sănătoasă, în corp sănătos”. Prin intermediul acestui atelier se urmărește: dezvoltarea personală, indiferent de vârstă; creșterea capacității de adaptare, de comunicare și de relaționare a persoanelor de diferite vârste; descoperirea, cultivarea și fructificarea propriilor abilități și talente artistice, nedescoperite până acum; respectul față de sine, prin acordarea unei atenții sporite sănătății personale și a celor dragi”, precizează organizatorii atelierului.

Sesiunile Atelierului de educație permanentăMens sana in corpore sano se vor desfășura gratuit, pe tot parcursul anului, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, din Piața Traian nr. 2 și vor fi coordonate de persoane avizate. Înscrierile se fac în baza fișei de înscriere și a declarației privind protecția datelor cu caracter personal, documente ce vor fi transmise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), electronic, la adresa de email: festival.braila@gmail.com sau direct la sediul instituției, din municipiul Brăila, Piața Traian nr 2.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro