Mergi la conţinutul principal

„Mediu de nota 10”. Tabără de educație ecologică

• activitatea a fost coordonată de conf. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I” și Elena Nicoleta Albu, educator muzeal - Secția Artă • au participat elevi de la Școala Gimnazială Mărașu, coordonați de prof. Petruța Cain

 

Start pentru Tabăra de educație ecologică intitulată sugestiv „Mediu de nota 10”, a cărei primă activitate „Ne destindem creativ. Colectăm selectiv” s-a desfășurat miercuri, 26 iulie, în Grădina Publică din municipiul Brăila. Coordonatori ai proiectului sunt: conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I” și Elena Nicoleta Albu, educator muzeal în cadrul Secției Artă.

„Activitatea din deschiderea taberei de educație ecologică, „Mediu de nota 10”, la care au participat elevi ai Școlii Gimnaziale Mărașu, ne-a învățat, înainte de toate, să lucrăm în echipă. Am măsurat cu ruleta și am împărțit la doi de două ori. Cine ar fi crezut că, în vacanță, vom avea atât de multă nevoie de matematică?! Am mai învățat și despre culori. Nu doar cum acestea se combină, ci și cum să nu le combinăm când e vorba de a colecta selectiv deșeurile, pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului”, precizează Elena Nicoleta Albu pe pagina de Facebook a muzeului brăilean.

Îndrumați de inimoasa lor profesoară, Petruța Cain, elevii Școlii Gimnaziale Mărașu au personalizat cutiile pe care le-au construit cu propriile mâini și s-au bucurat de liniștea și răcoarea Grădinii Publice în care am petrecut un timp minunat împreună. Activitatea de miercuri a fost realizată în parteneriat cu Asociația Culturală Cinefeel, prezentă tot mai des în activitățile Muzeul Brăilei „Carol I”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro