Mergi la conţinutul principal

„Expresii” - expoziție de portrete a elevilor Liceului de Artă „Hariclea Darclee” dedicată Anei Aslan

• expoziția, vernisată săptămâna aceasta, la Galeria „Gheorghe Naum”, va putea fi vizitată până pe data de 20 noiembrie • expoziția este dedicată împlinirii a 125 de ani de la nașterea savantului român născut la Brăila, acad. dr. Ana Aslan, inventatoarea Gerovital

 

Vernisajul expoziției de pictură și grafică „Expresii” la Galeria „Gheorghe Naum” a Muzeului Brăilei „Carol I” - o inedită colecție de portrete realizate de elevii Liceului de Artă „Hariclea Darclee” Brăila, sub îndrumarea cadrelor didactice.

Astfel, joi, 3 noiembrie, ora 13.00, la Galeria de Artă „Gheorghe Naum”, a avut loc vernisajul expoziției „Expresii”, prezentată de Elena Albu, curator muzeal în cadrul Secției Artă a Muzeului Brăilei „Carol I”, prof. Raluca Iancu și prof. Alexandra Dinu, cadre didactice la Liceul de Artă „Hariclea Darclee” Brăila, în prezența autorilor.

Au rostit alocuțiuni conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I” și prof. Gigi Antonescu, directorul Liceului de Artă „Hariclea Darclée” Brăila. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 20 noiembrie a.c., de miercuri până duminică, între orele 9.00 și 17.00.

Anul acesta, s-au împlinit 125 de ani de la nașterea medicului român născut la Brăila, academician dr. Ana Aslan, inventatoarea Gerovital și Aslavital, specialist în gerontologie, directorul Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie, membru al Comunității Armene din orașul de la Dunăre. Cu această ocazie, a fost pregătită și vernisată expoziția „Expresii”, de la Galeria „Gheorghe Naum”.

„Muzeul Brăilei „Carol I” vă invită să admirați portretele unor vârstnici, realizate de elevi ai Liceului de Artă „Hariclea Darclee”, sub îndrumarea profesorilor Raluca Iancu și Alexandra Dinu”, este invitația organizatorilor manifestării culturale de la Galeria „Gheorghe Naum”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro