Mergi la conţinutul principal

„Duhul Bălții... și râd și plâng”. Lansare de carte la Palatul Lyra

* evenimentul are loc luni, 27 mai, ora 17.00, în Sala mare a Palatului Culturii Brăilene Lyra, din Centrul Istoric al Brăilei * autorul, ing. Vasile Munteniță, a mai scos de sub tipar „Strada Brașoveni - poker, murături și vin”, „Ultimele trei vacanțe” și „Undeva sub cer”, în anii 2022 și 2023 * banii proveniți din vânzarea cărții vor fi donați în campania „Alături de Bogdi”

 

 

 

Eveniment editorial și, totodată, filantropic la Brăila. În ziua de luni, 27 mai, ora 17.00, Sala mare a Palatului Culturii Brăilene Lyra, din Centrul Istoric al Municipiului, va găzdui lansarea celui de-al patrulea volum de proză al ing. Vasile Munteniță, „Duhul Bălții... și râd și plâng”, „o carte despre Brăila de demult, despre brăilenii de atunci și numai”. Banii strânși în urma vânzării volumului vor fi donați pentru Bogdi, băiețelul bolnav de cancer.

Scoasă de sub tipar la Editura Paideia, cartea lui Vasile Munteniță, „Duhul Bălții... și râd și plâng”, va fi prezentată de: prof. dr. Augustin Ioan, UAU „Ion Mincu” București, prof. dr. Valentin Popa, scriitor, scriitorul Vasile Datcu, revoluționar, și preotul Traian Mazăre, de la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”. Moderator al evenimentul cultural va fi poeta Gilda Monica Bularda.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate proiecții cu imagini inedite, fragmente din volum în lectura autorului, comentarii, întrebări și răspunsuri, amintiri despre întâmplări și personaje din Brăila de demult, dar și „de mai încoace”.

„Voi continua campania de ajutorare „Alături de Bogdi”, prin donarea tuturor fondurilor strânse în urma distribuirii ultimului meu volum, „Duhul Bălţii... și plâng și râd”. Alăturați-vă acestei acțiuni. Există minuni. Un copil trebuie să râdă și să se bucure de viață!”, a precizat, recent, ing. Vasile Munteniță pe pagina sa de Facebook.

Ing. Vasile Munteniță a mai scos de sub tipar volumele „Strada Brașoveni - poker, murături și vin”, „Ultimele trei vacanțe” și „Undeva sub cer”, în anii 2022 și 2023, care au fost foarte apreciate de publicul brăilean.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro