Mergi la conţinutul principal

„Cântec, joc și voie bună de Dragobete”

* evenimentul are loc marți, 21 februarie, în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila * intrarea este liberă * participă interpreți de marcă ai ținutului Brăilei, precum și ansambluri folclorice consacrate - „Mușețeanca” și „Hora Măxinenilor”

 

 

 

Spectacol de Dragobete la Centrul de Creație Brăila. Astfel, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei Municipiului Brăila, organizează marți, 21 februarie, de la ora 17.30, în Sala ProArte și online pe pagina de Facebook a instituției, evenimentul intitulat „Cântec, joc și voie bună de Dragobete”. Intrarea la spectacol este liberă, cu invitații obținute de la sediul CJCPCT Brăila, din Piața Traian nr. 2.

La eveniment participă: Mioara Manoilă, Tudorița Voineag, Alina Popescu Mocanu, Maria Ciocan, Nicoleta Ghelase, Alexandra Macoveiu, Mihai Constandache, precum și Grupele de Avansați și Începători de la Atelierele de revitalizare a patrimoniului imaterial „Jocul” (Centrul de Creație Brăila), Ansamblul folcloric „Mușețeanca”, din orașul Însurăței, și Ansamblul folcloric „Hora Măxinenilor”, din comuna Măxineni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro