Mergi la conţinutul principal

„Brăila multietnică. O mie de povești, o singură inimă”

* evenimentul are loc vineri, 31 martie, ora 17.00, la Muzeul Brăilei „Carol I”, cu participarea reprezentanților Asociației Culturale Filo-Elene „Elefteria” și a Asociației Asestemur din Murcia, Spania * intrarea este liberă

 

 

 

„Brăila multietnică. O mie de povești, o singură inimă” - workshop dedicat sărbătorilor de primăvară. Religii, credințe și tradiții de primăvară ale principalelor comunități etnice din Brăila, toate acestea vor putea fi cunoscute vineri, 31 martie 2023, de la ora 17.00, la sediul Muzeului Brăilei „Carol I” - Sala „Regele Ferdinand I și Regina Maria” (Piața Traian nr. 3).

Din Spania până pe meleagurile Mamei Rusii, din Turcia și până în Ellada, trecând prin câmpurile trandafirilor bulgărești și pustia Hozevei, primăvara poartă diferite chipuri, dar aduce aceeași bucurie a renașterii. Cum sărbătoresc comunitățile etnice brăilene acest anotimp? Aflăm vineri, 31 martie, orele 17.00, la Muzeul Brăilei „Carol I”, acolo unde ne-am dat întâlnire toți cei care iubim primăvara și o sărbătorim. Vă așteptăm cu drag pe toți!”, este îndemnul brăilencei Laura Haraga, de la Asociația Culturală Filo-Elenă „Elefteria” Brăila, participantă la evenimentul de vineri, 31 martie.

Intrarea la workshopul „Brăila multietnică. O mie de povești, o singură inimă”, organizat de Muzeul Brăilei „Carol I”, Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila, în colaborare cu Asociația Culturală Filo-Elenă „Elefteria” și Asociația Asestemur din Murcia, Spania, este liberă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro