Mergi la conţinutul principal

„Antreprenorii se simt pur și simplu abandonați de Guvern, de statul căruia îi plătesc taxe și impozite”

* avertizează deputatul PSD de Brăila, George-Adrian Paladi * într-un comunicat de presă, parlamentarul atenționează că viitorul guvern „care se va instala după ieșirea definitivă din scenă a lui Cîțu și compania” va trebui să aibă în vedere, urgent, măsuri de protecție și stimulare a întreprinderilor mici și mijlocii

 

Incompetența guvernului condus de Florin-Vasile Cîțu este notorie, iar fiecare zi în care acest cabinet – chiar și interimar – rămâne la Palatul Victoria este un pericol pentru România. Cu atât mai mult cu cât această incompetență este dublată de acțiuni și atitudini profund antiromânești.

Cum altfel s-ar putea califica, decât antiromânească, indiferența totală manifestată de guvernul Cîțu față de firmele și de antreprenorii români, puși în mare dificultate de creșterile galopante ale prețurilor la utilități, la carburanți, la materii prime? În fața acestor dificultăți, firmele nu au decât două variante: fie să tragă obloanele și să lase pe drumuri mii și mii de angajați, fie să crească la rândul lor prețurile de vânzare, îngreunând și mai mult povara de pe umerii consumatorilor finali, ai românilor și-așa vulnerabili și vulnerabilizați de pandemie și de criza economică. România nu este un stat eșuat, după cum ne-a informat cu revoltătoare detașare președintele Iohannis, ci este un stat deturnat de incompetența și reaua credință a guvernului Cîțu. Deriva economică și socială în care plutește acum România este consecința manierei batjocoritoare în care a înțeles să lucreze „monstruoasa coaliție”, de care oportuniștii se dezic astăzi, uitând că au împărțit aceleași fotolii timp de nouă luni.

Toate semnalele pe care le-am primit din partea mediului de afaceri sunt că acești antreprenori se simt pur și simplu abandonați de Guvern, de statul căruia îi plătesc taxe și impozite. De aceea, pe lângă protejarea consumatorilor casnici vulnerabili, de primă urgență pentru cabinetul care se va instala după ieșirea definitivă din scenă a lui Cîțu și compania sunt măsurile de protecție și stimulare a întreprinderilor mici și mijlocii. Firmele românești au nevoie de sprijin, de siguranță, de stabilitate, pentru a putea să funcționeze sănătos și pentru a putea oferi bunuri și servicii la prețuri corecte. Antreprenorii români sunt inteligenți și de bună credință, spre deosebire de „guvernul meu”. De aceea, acest cabinet trebuie să dispară definitiv cât mai repede, spre binele tuturor românilor.

George-Adrian Paladi, deputat PSD

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro