Mergi la conţinutul principal

”Vreau să fiu un primar alături de oameni şi pentru oameni”

* este dorinţa candidatului Partidului Social Democrat, la funcţia de primar al Comunei Viziru * Ana Cornelia Măcrineanu are o experienţă de 8 ani în administraţie şi, ca viceprimar, a fost mâna dreaptă a regretatului Dima Priceputu, primarul PSD al comunei Viziru după alegerile din 2020

 

 

Viceprimarul Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de primar al comunei Viziru, are 49 de ani, este căsătorită, are treicopii şi doi nepoţei. Este una din femeile pe care partidul le-a promovat şI susţinut în funcţii publice.

Ana Cornelia Măcrineanu este absolventă a liceului Agro Industrial Hemeiuşi. În prezent, este studentă a Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şI Politice, Galaţi. Are o experienţă de 8 ani în administraţie, timp în care a ocupat funcţia de consilier local din partea Partidului Social Democrat, iar din 2020 ocupă funcţia de viceprimar.

Vreau să îi asigur pe vizireni de sprijinul meu în realizarea tuturor proiectelor pe care le avem în derulare la nivelul comunei noastre. Vom continua, alături de Consiliul Judeţean să ne implicăm în construirea unei comune europene cu beneficii care să se regăsească în calitatea vieţii pe care o oferim vizirenilor.

Fac un apel pe această cale către toţi locuitorii comunei, din celedouă sate Viziru şi Lanurile, să iasă la vot! Stă doar în puterea lor să-şi aleagă primarul care îi va reprezenta pentru următorii trei ani. Eu sunt o persoană credincioasă şi implicată, ştiu ce înseamnă munca, am luptat mereu să ofer oamenilor încredere şi respect”, a declarat Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de primar al comunei Viziru.

Pe lângă proiectele începute de regretatul primar Dima Priceputu, candidatul PSD spune că pe primul plan va fi creşterea nivelului de trai al vizirenilor.În acest sens există deja în implementare prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) reabilitarea trotuarelor şI rigolelor.

Îmi doresc să avem sate curate şi mă voi implica să obţin cele mai bune oferte pentru ca salubrizarea să se realizeze eficient, la cele mai mici costuri. Totodată îmi doresc ca vizirenii să se simtă în siguranţă, motiv pentru care, unul din proiectele pe care le avem în derulare este extinderea sistemului de supraveghere video atât în Lanurile cât şi în Viziru. Ca mamă şi bunică am realizat cât de important este ca generaţiile următoare să poată creşte şi să se poată dezvolta într-un mediu care să le ofere posibilităţi egale cu ale celorlalţi copii din România. Pentru asta am decis ca biblioteca comunei să îşi desfăşoare activitatea într-o aripă a Primăriei, modernizând activitatea acesteia, astfel încât orice copil să aibă acces la educaţie”, spune candidatul Partidului Social Democrat, la funcţia de primar.

Echipa Partidului Social Democrat vă propune şansa la continuarea proiectelor de dezvoltare şi o totală implicare în rezolvarea problemelor cu care vizirenii se confruntă! Oamenii din Lanurile şi Viziru, în urmă cu doar câteva luni şi-au pus toată încrederea în echipa PSD! Vă propunem acum, ca pe 27 iunie să votaţi din nou echipa PSD: Ana Cornelia Măcrineanu, este primarul care oferă şanse reale de dezvoltare Comunei Viziru. Ana Cornelia Măcrineanu este primarul cu care Comuna Viziru va merge mai departe!

 

Pe 27 iunie alegeţi continuitatea, alegeţi un primar care este alături de vizireni, alegeţi dezvoltarea!

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Brăila. CUI mandatar financiar coordonator 51210011.

 


 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro