Mergi la conţinutul principal

”Special Friends” Brăila, locul al doilea la Cupa “Danubius”

* la ediția 2022 au fost prezenți sportivi paralimpici de la 20 de cluburi 

 

În perioada 14-17 iunie 2022, la Galați, s-a desfășurat ediția a 29-a a Cupei “Danubius”, competiție rezervată sportivilor paralimpici. Aceasta a fost organizată de A.P.H. “Sporting Club” Galați cu sprijinul Consiliului Județean Galați, având motto-ul ,”Depășim limitele împreună”.

La Cupa “Danubius”, ediția 2022, s-au înscris peste 150 de sportivi. Aceștia au participat la șase discipline sportive: atletism (aruncarea suliței, aruncarea greutății), pescuit sportiv, tir cu arcul, powerlifting și biliard.

A.C.S.P.D.F ”Special Friends” Brăila a participat cu 8 sportivi, Fănuța Leocă, Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Dragu Gheorghe, Ștefan Leocă, Daniel Macioc, Florin Nicola, Mihai Sorescu și, cu 78 de puncte acumulate, s-a clasat pe locul al doilea din 20 de cluburi participante.

“La această ediție a Cupei “Danubius” sportivii clubului nostru au participat activ prin comunicare, socializare și integrare prin sport”, se menționează în comunicatul transmis de  A.C.S.P.D.F , ”Special Friends” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro