Mergi la conţinutul principal

”Săptămâna Verde”, un succes la Liceul Teoretic ”Constantin Angelescu” Ianca

• în perioada 27 februarie - 3 martie, unitatea de învățământ a derulat activități educaționale care au contribuit la prevenirea schimbărilor climatice și la protejarea mediului

 

Săptămâna trecută (27 februarie - 3 martie), Liceul Teoretic ”Constantin Angelescu” Ianca a derulat prima ediție a Programului ”Săptămâna Verde”. În cadrul acestui program, în fiecare zi, elevii și profesorii au realizat activități educaționale ce au avut scopul de a contribui la prevenirea schimbărilor climatice și la protejarea mediului. Totodată, Programul ”Săptămâna Verde” i-a ajutat pe antepreșcolari, preșcolari și elevi în dezvoltarea competențelor de investigare inter și transdisciplinară a realității înconjurătoare și în formarea unor comportamente responsabile față de mediul înconjurător.

În ultima zi a programului, toți elevii de la învățământul primar, gimnazial și liceal s-au adunat în sala de sport, acolo unde au avut parte de o activitate care le-a pus la încercare atât spiritul artistic, cât și capacitatea de lucru în echipă. Este vorba despre ”Manifestul Verde”, activitatea prin care, pe un banner lung, elevii au desenat imagini cu cele mai importante momente ale săptămânii.

De asemenea, holul de la intrarea în sala de sport a liceului a avut parte de o frumoasă transformare, pereții fiind pictați de cei mai talentați elevi ai școlii, sub îndrumarea profesoarei de educație plastică Daniela Mărtinescu.

”Ne bucurăm că obiectivele propuse au fost îndeplinite prin activitățile desfășurate pe parcursul întregii săptămâni și că întregul program a fost un succes la nivelul unității”, a declarat prof. Emil Ștefănuț Dragomir, directorul Liceului Teoretic ”Constantin Angelescu” Ianca.

După ”Săptămâna Verde”, elevii liceului vor avea parte de noi activități inedite în perioada 24-30 aprilie, atunci când se va desfășura Săptămâna ”Școala Altfel.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro