Mergi la conţinutul principal

”Podul peste Dunăre” - concurs de creație pentru copii, de 1 Iunie. Premii pe peste 6.000 lei!

* cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Asociația ”Pentru Adevăr” și cotidianul ”Obiectiv – Vocea Brăilei” lansează o nouă provocare: un concurs de creație cu tema ”Podul peste Dunăre” * dacă știi să desenezi, să pictezi, ești pasionat de fotografie, îți place să scrii sau te pricepi să construiești machete, atunci hai la concurs! * competiția se adresează copiilor între 3 și 16 ani

 

 

În doar câteva săptămâni vom sărbători ziua de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, iar Asociația ”Pentru Adevăr” și cotidianul ”Obiectiv – Vocea Brăilei” lansează o nouă provocare pentru pici și adolescenți. Este vorba despre un concurs de creație adresat celor cu vârste între 3 și 16 ani, tema fiind ”Podul peste Dunăre”. Vrem să vedem cât de talentați sunt copiii din Brăila așa că îi invităm să își exprime creativitatea. În concurs pot participa lucrări de orice fel: desene, fotografii, compuneri, poezii, machete, colaje, postere etc. care să ilustreze tema concursului.

Lasăți-vă imaginația să zboare și intrați în joaca noastră!

Lucrările trebuie trimise până pe 26 mai

Concursul este împărțit pe trei categorii de vârstă: 3-6 ani, 7-10 ani și 11-14 ani. Lucrările trebuie realizate individual, iar fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare. Aceasta va fi însoțită de numele și vârsta copilului și datele de contact ale unuia dintre părinți (pentru a intra în posesia premiului).

Lucrările pot fi trimise până pe data de 26 mai, fie pe adresa de pe e-mail: contact@asociatiapentruadevar.ro, fie pot fi aduse direct la sediul redacției cotidianului ”Obiectiv” din Brăila, str. Mihai Eminescu nr. 56, etaj 2.

După finalizarea perioadei de înscriere, lucrările vor fi jurizate, iar rezultatele, pe fiecare categorie de vârstă în parte, vor fi anunțate pe data de 30 mai în ziarul Obiectiv ”Vocea Brăilei”, pe pagina de Facebook a ziarului și cea a Asociației ”Pentru Adevăr”. Premiile propriu-zise se vor acorda a doua zi, pe 31 mai, astfel încât câștigătorii să se poată bucura de acestea chiar de ziua lor.

Iar pentru că am tot vorbit de premii, aflați că organizatorii vor răplăti creativitatea participanților cu biciclete, skateboard-uri, role, cărți și dulciuri. În total se vor oferi premii de peste 6.000 lei.

Pentru că ne dorim să premiem cât mai mulți copii, Asociația ”Pentru Adevăr” și cotidianul ”Obiectiv” lansează o invitație către toți cei care doresc să fie sponsori ai concursului. Pentru mai multe detalii vă așteptăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@asociatiapentruadevar.ro sau pe pagina de Facebook Asociația ”Pentru Adevăr”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro