”Naufragiat!” - spectacol pentru întreaga familie, de 1 Iunie, la Teatrul ”Maria Filotti” | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

”Naufragiat!” - spectacol pentru întreaga familie, de 1 Iunie, la Teatrul ”Maria Filotti”

* ”Naufragiat!” este unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite spectacole ale dramaticului brăilean, iar bilete sunt disponibile la agenția teatrală și online pe www.blt.ro

 

De 1 Iunie, Teatrul ”Maria Filotti” vă propune un spectacol care va cuceri atât publicul adult, cât și copiii și adolescenții. Este vorba despre ”Naufragiat! - Fantasticele aventuri ale lui Louis de Rougemont (povestite de el însuși)” de Donald Margulies (traducere Corina Moise), regia Andrei Huțuleac, cu actorii Ciprian Chiricheș, Nicholas Cațianis, Blanca Doba și Corina Borș. Echipa spectacolului este completată de Maria Nicola (scenograf) și Lucian Moga (light-designer).

”Naufragiat”spune povestea unui aventurier elvețian, pe numele lui Louis de Rougemont, care la începutul secolului XX, în Anglia, a scris un bestseller în care relata aventurile pe care le-a trăit timp de 30 de ani ca naufragiat pe o insulă. “Am încercat să oferim publicului șansa de a se reîndrăgosti de un teatru curat, capabil să spună povești coerente, inteligibile și care emoționeză un spectru cât mai larg de spectatori, indiferent de vârstă sau de nivelul de educație”, spunea regizorul Andrei Huțuleac înainte de premieră. Asta pentru că, dincolo de aventurile prin care trece personajul principal, “Naufragiat” este “o poveste care cântă dragoste de teatru”.

Ca să vă convingeți trebuie să vă cumpărați bilet la reprezentanția programată sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Mare, fie de la agenția teatrală, fie prin intermediul platformei www.blt.ro.

Tot în acest weekend, duminică, 2 iunie, pe scena Teatrului ”Maria Filotti” puteți vedea o altă frumoasă poveste: ”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regia Cristian Ban.

Distribuție: Corina Borș (Necunoscuta, Mona), Nicholas Cațianis (Marin Miroiu), Dan Moldoveanu (Radu Udrea), Monica Ivașcu (domnișoara Cucu), Marcel Turcoianu (Ispas, șeful gării), Adrian Ștefan (Grig, iubitul Monei), Blanca Doba (eleva Zamfirescu), Elena Andron (D-na Pascu), Ciprian Chiricheș (Ichim).

Spectacolul “Steaua fără nume” se bucură de o superbă scenografie semnată Cristina Milea, pentru care a primit și o nominalizare la Premiile UNITER 2022 pentru “Cea mai bună scenografie”.

Bilete puteți achiziționa tot de la agenția teatrală sau online pe www.blt.ro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro