”Lights and Shadows”, strălucire și muzică la Casa Tineretului | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

”Lights and Shadows”, strălucire și muzică la Casa Tineretului

• concertul este susținut de compozitorull Andrei Irimia, alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano • publicului îi este propus un concept inedit, acela de a audia partituri  clasice, în versiuni pentru vioară, violoncel și pian • accesul este liber, în limita locurilor disponibile

 

Brăilenii iubitori de muzică clasică sunt invitați sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 16.00, la Casa Tineretului, la un eveniment cultural de înaltă ținută artistică, ”Lights and Shadows”. Acesta este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

Proiectul muzical ”Lights and Shadows”, cofinanțat de Administrația Fondului cultural național și adresat publicului iubitor de muzică neoclasică, este susținut de pianistul și compozitorul Andrei Irimia, alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano și va cuprinde totodată și lecții de masterclass, recitaluri extraordinare de muzică și poezie, parte dintr-un turneu special, un proiect și un eveniment în care publicului îi este propus un concept inedit, acela de a audia partituri  clasice, în versiuni pentru vioară, violoncel și pian.

”Acest eveniment de prestigiu va pune în lumină nu numai strălucirea și sunetul muzicii ci explorează și dualitatea dintre lumină și întuneric, creând un univers fascinant, unde contradicțiile și armoniile muzicii neoclasice se întâlnesc și dansează într-o simfonie a contrastelor”, precizează organizatorii.

”«Lights and Shadows» nu este doar un turneu muzical, ci o călătorie către echilibrul subtil dintre lumina și întunericul din fiecare dintre noi, o explorare a contrastelor care definește frumusețea inexprimabilă a muzicii", afirmă Andrei Irimia, compozitor.

Concertul se va desfășura în incinta Casei Tineretului Brăila, iar accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro