Mergi la conţinutul principal

”Banometru”, curs gratuit de educație financiară la Biblioteca Județeană

* brăilenii interesați se pot înscrie la curs până pe 10 martie * printre subiectele ce vor fi abordate se numără soluții concrete pentru cei care au ajuns în baza de rău platnici a băncilor, cum se gestionează veniturile în cazul în care se fac achiziții imobiliare cu credit bancar sau cum se pot obține venituri suplimentare

 

Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” îi invită pe brăilenii interesați de educație financiară să se înscrie până pe 10 martie 2022 la cursul gratuit „Banometru”, organizat de Asociația Educație pentru Viață Reală în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare și ING Bank. Subiectele abordate se referă la soluții concrete pentru cei care au ajuns în baza de date a rău platnicilor băncilor, cum se gestionează veniturile în cazul în care se fac achiziții imobiliare cu credit bancar, cum se pot obține venituri suplimentare, sfaturi utile pentru antreprenorii aflați la început de drum etc.

După ce participă la cursul introductiv, cei interesați se pot înscrie și la consultanță individuală, beneficiind de patru ședințe gratuite pe parcursul cărora se realizează un plan financiar adaptat situației date. Consultanții nu promovează produse sau servicii financiare, ci sunt acolo pentru a oferi informații despre sănătatea financiară, claritate în relația cu finanțele personale, sprijin și aplicabilitate.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii din Piața Poligon, nr.4 la Biroul de Înscrieri sau la telefon 0239611292 (tasta 1). În funcție de numărul de înscriși organizatorii vor decide dacă întâlnirea va avea loc cu prezență fizică sau online. De asemenea, ora cursului va fi anunțată ulterior.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro