Mergi la conţinutul principal

”Atelier muzical” la Centrul de Creație

• este vorba despre un proiect educațional ce se adresează pasionaților de muzică, cu vârsta cuprinsă între  5 și  40 ani, care își doresc să participe la lecții (instrumente muzicale și tehnică vocală/canto) sub îndrumarea unui specialist

 

Îți dorești să înveți să cânți? Acum ai ocazia! Consiliul Județean Brăila, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), și Primăria Municipiului Brăila, organizează ”Atelierul muzical”, în intervalul noiembrie-decembrie 2022. Este vorba despre un proiect educațional ce se adresează pasionaților de muzică, cu vârsta cuprinsă între 15 și 40 ani, care își doresc să învețe să cânte la instrumente muzicale și să ia lecții de tehnică vocală/canto, sub îndrumarea unui specialist.

”Atelierul muzical” este conceput sub forma unor cursuri organizate periodic de Centrul de Creație, coordonate de specialiști, și își propune să descopere noi talente muzicale. Totodată, atelierul își propune să încurajeze participanții să încerce lucruri noi, muzica oferind oamenilor emoție, sentiment, pasiune.

”Activitățile din cadrul atelierului muzical sunt create special pentru dezvoltarea creativității, a motricității instrumentale, a atenției distributive și a urechii muzicale. Exercițiile din cadrul acestui atelier au la bază vocea, ritmul, instrumentele muzicale și exprimarea liberă. Pe tot parcursul atelierului, participanții au ocazia să învețe principiile de bază și noțiunile introductive în tehnica instrumentală și vocală. Sunt activități create cu pasiune și mult suflet, cu atenție la detalii și grija față de toate aspectele personalității participanților!”, transmite Centrul de Creație.

Mai multe detalii referitoare la înscrierea participanților si etapele derulării acestui atelier se pot obține accesând pagina de facebook Centrul de Creatie Braila sau la numărul de telefon  0239.614710.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro