”Anotimpuri și culoare în inimă de copil”, concurs și expoziție la Bibliotecă | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

”Anotimpuri și culoare în inimă de copil”, concurs și expoziție la Bibliotecă

* ajuns la a doua ediție, concursul de desene și abilități manuale s-a adresat copiilor din învățământul special și special integrat, peste 155 lucrări fiind înscrise în competiție * pe lângă premiile acordate celor mici, Biblioteca a organizat și o expoziție cu lucrările participanților

 

În cadrul parteneriatului educațional încheiat între Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila și Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) Brăila, săptămâna trecută a avut loc evaluarea lucrărilor din cadrul Concursului județean de creație plastică pentru copiii din învățământul special și special integrat ”Anotimpuri și culoare în inimă de copil”, ediția a II-a, Brăila.

La concurs au participat preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 47 Brăila, preșcolari și elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila, elevi de la școlile integratoare: Școala Gimnazială ”Ion Băncilă”, Școala Gimnazială “Fănuș Neagu”, Școala Gimnazială ”Ion Creangă”, Școala Gimnazială ”Anton Pann”, Școala Gimnazială ”George Coșbuc”, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” – structura ”Mihail Sadoveanu”, Școala Gimnazială ”Vlaicu Vodă” – structura ”Aurel Vlaicu”, Școala Gimnazială Romanu, Școala Gimnazială Gemenele și Școala Gimnazială Petrești - județul Alba.

Cele 44 de cadre didactice coordonatoare au înscris la concurs un număr de 155 lucrări plastice realizate de elevi și distribuite pe secțiuni, astfel: desene/picturi - 52 lucrări, felicitări/ornamente – 48 lucrări, colaje – 55 lucrări.

Comisiile de evaluare au corespuns fiecărei secțiuni ale concursului, iar din comisii au făcut parte bibliotecari și cadre didactice de la C.S.E.I Brăila. Criteriile de evaluare a lucrărilor au fost: utilizarea unor tehnici de lucru specifice desenului, picturii și colajului, respectarea temei, originalitatea și creativitatea produselor activității.

În urma evaluării lucrărilor participanților s-au acordat premiile I, II și III. Cu acest prilej, la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila s-a organizat o expoziție cu lucrările participanților.

Coordonatorii acestei activități au fost: prof. Diana Mândreanu, prof. Carmen Pîrvu, prof. Georgeta Bălan, prof. Lidia Atena Staicu, prof. Ionela Mariana Iordache, prof. Alina Marinela Drăghici, prof. Florentina Hornea - cadre didactice la C.S.E.I. Brăila și Camelia Aurelia Cherciu - bibliotecar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro