Mergi la conţinutul principal

”Alba ca zăpada” – premieră la Teatrul de Păpuși Brăila

* ”Este un spectacol de familie, adaptat timpurilor noastre, care va face deliciul atât celor mici, cât și celor mari”, afirmă regizoarea Georgeta Lozincă

 

 

 

Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol: “Albă ca Zăpada”, ce are avampremiera și premiera în acest weekend. Regia și scenariul aparțin Georgetei Lozincă, scenografia Tünde Tomos și muzica Zeno Apostolache-Kiss. Din distribuție fac parte actorii: Ștefana Niță, Mihai Jinga, Daniela Antonescu, Radu Pavel, Ioana Popescu, Gabriela Picuș, Sofia Cătrună, Aurora Popescu și Iulian Gheorghe.

“Teatrul de Păpuși Brăila a pregătit publicului una dintre cele mai cunoscute povești ale Fraților Grimm - Albă ca Zăpada. Propunerea mea ne va purta de-a lungul a 50 de minute printr-un carusel de tablouri și întâmplări cu efecte surpriză, cu personaje spumoase, cu șapte pitici delicioși și mulți curteni savuroși. Este un spectacol de familie, adaptat timpurilor noastre, care va face deliciul atât celor mici, cât și celor mari. Vă așteptăm să veniți la teatru să urmăriți povestea prințesei Albă ca Zăpada, a Împărătesei cea rea și a Oglinzii fermecate, a celor șapte pitici, harnici și voinici și a unui Prinț rătăcit, veșnic îndrăgostit”, a transmis regizoarea Georgeta Lozincă.

Biletele la premiera și avanpremiera din weekend s-au epuizat, însă Teatrul de Păpuși pregătește noi suprize micilor spectatori, pe care le veți descoperi urmărind pagina de Facebook Teatrul de Păpuși Cărăbuș Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro